Search

Neposredno

Posted on 3/28/2009 at 1:05:48 AM

Mene kar razganja, resnično sem neprimerno bolj perverzna kot moje sovrstnice. Ful pogosto masturbiram, ponavadi doma pod deko, pa tudi pod tušem, in sanjarim o nebrzdanem seksu. Ker imam vitko postavo, zlasti pa zelo seksi noge, rada nosim ozke oblekce in kratka krilca. Moje noge pokrivajo v glavnem samo svetleče se nogavice z lycro. Razen če nosim elastične, oprijete hlače, ki so mi všeč  zato, ker poudarjajo mojo čvrsto ritko. Totalno uživam, ko vidim , kako se moški ozirajo za mano, me merijo z očmi od lask pa do čeveljčkov in nazaj.
Čutim, da me v mislih slačijo in da jim v nosu še dolgo ostane moj sladek parfum. Uživam v tem, da jih dražim, čeprav se zelo redko kateremu prepustim. Ne samo, da mi mora biti res všeč, situacija mora biti “čista“,  tako, da o tem nihče ne more izvedeti nič.
Žal je družba še vedno taka, da moram kot punca paziti, da ne dobim slabega slovesa, ker je to lahko usodno za odnose v družini, na faksu, v soseski, med prijatelji, takorekoč povsod. Aja, veš kaj sem naredila zadnjič na faksu? En moj sošolec je ful bulil vame, sicer je srčkan, tako, da sem se malo poigrala z njim. Nosila sem kratko minico in on je ves čas gledal v moje noge. Med odmorom sem stopila k prijateljici, ki je sedela eno vrsto pred njim in se nagnila močno naprej nad njene  zapiske. Ker je minica res kratka, je videl moje spodnjice, ki  so tesno objemale moj mednožni griček, pod spodnjicami pa je bila čipka samostoječih nogavic. Sklonjena sem gledala zapiske, se malo prestopala iz levega na desni bok in mu nekaj časa kazala mojo napeto zadnjico. Ko sem ga potem bežno pogledela, je bilo očitno, da mu je čisto vzelo sapo, v obraz je bil rdeč, njegov pogled pa je bil zamegljen. Ampak to ni pospešilo bitja srca samo njemu, totalno je razrajcalo tudi mene. Začela sem se potiti, zlasti pa me je zelo ščemelo v mednožju. Nisem si mogla pomagat, odhitela sem na stranišče, zaklenila vrata, se vsedla na pokrov školjke, razširila noge in si s prsti preko mehke tkanine spodnjic obdelovala ščegetavček. Ni trajalo dolgo in doživela sem fantastičen orgazem, vsa sem drgetala.
Čeprav si zaenkrat še neznan moški, sem si želela, da bi bil takrat ob meni in položil svoj jeziček na mojo gladko obrito mucko, iz katere se je kar cedilo. Da bi pilil moj ščegetavček in potiskal svoj jeziček v mojo ozko in vročo luknjico. A ne, da bi se potrudil in me spravil do nove ekstaze? Potem bi bila vsa tvoja in bi ti dovolila, da me fukaš, kakor ti srce poželi. Predstavljam si, da si me položil z obrazom dol na školjko, tako da se je moja lepa ritka usločila proti tvojemu tičku in mi slekel hlačke. Odpel si zadrgo in tako osvobodil tička, ki je čez nekaj sekund že izginil v moji mokri pičkici.
“Fukaj me!”, sem te opogumila. Prijel si me za boke in me začel silovito natepavati, dokler se nisi izpraznil vame. Obstala sva zapihana, ustavil se nama je čas, iz moje luknjice pa je pocasi kapljal tvoj gosti sok.
> > MAJA

Posted on Saturday, March 28th, 2009 at 1:05 In Erotične | Comments RSS

Leave a Reply