Search

Bedak

Posted on 3/28/2009 at 2:24:29 AM

Dolgočasen deloven dan je. Skozi vrata tvoje pisarne stopi neznanka.
Strog posloven kostim, kratko krilo, lepe noge. Zapre vrata za seboj in te s pogledom prikuje nazaj na stol. Nenavadna je, senzibilna in nevarna. Ozre se naokrog in se s pogledom ustavi na tebi. Ustnice ji nakodra nagajiv nasmešek. Z roko seže k lasem in si razpusti figo. Lasje se ji razlijejo po hrbtu, temni, dolgi, svileni. Počasi sleče jakno in jo spusti na tla, čez glavo potegne majico, odpre zadrgo na krilu. Krilo pade na tla. Črn modrček, črne hlačke, nogavice s podvezicami. Še vedno odrevenel sediš in opazuješ, kako prihaja k tebi. S svojimi gibi spominja na mačko. Stopi za té in se nagne nad tvoj obraz. Skoni se in te poljubi na vrat. Čutiš, kako te žgečkajo njeni lasje, vohaš hlape njenega parfuma.
Odpira ti gumbe na srajci in se ti s hladnimi prsti zapleta v dlačice. Obrneš se in si jo potegneš v naročje. Vidiš, kako ji oči počasi prekriva koprena strasti. Poljubita se, mehke ustnice ima in privija se k tebi. Z dlanmi zdrsneš po ramenih čez njen hrbet do pasu. Zravna se, poklekne čezte, nagne glavo vznak in si odpre modrček. Z obrazom se skriješ med njene prsi. Poljubljaš jo in čutiš, kako se bradavički napenjata v tvojih ustih. Čutiš, kako drhti. Dvigneš se in jo posadiš na mizo. Slečeš hlačke in jo poljubljaš. Vlažna je in želi si te. Slečeš hlače, tič zaniha. Nežno ga poboža in si ga nastavi na muco. Zazre se ti v oči in zašepeta: “Daj…”.
Prvi sunek je globok in močan. Čutis, kako utripa v notranjosti, kao si te želi, kako te izžema. Svet izginja, samo strast in ogenj med vama je.
In ogenj plamti in traja.. Dokler skupaj ne omahneta. Zadovoljena in potešena. Odgrneš ji skuštrane lase z obraza in jo poljubiš. Pogledaš proti vratom: “Je zaklenila?” Ni, med vrati stoji tvoj šef, ki z odprtimi usti in bedastim izrazom na obrazu strmi v vaju :) ……

Posted on Saturday, March 28th, 2009 at 2:24 In Erotične | Comments RSS

Leave a Reply