Search

Ena fantazija…

Posted on 3/27/2009 at 1:32:55 PM

Kot da bi želela, da se razdalje skrajšajo, da se čas ustavi…kot da sta se dve kaplji zlili in skupaj odtekli…
Ko se nama je umiril srčni utrip, sem opazoval tvoje negibno, golo telo, le tvoj črni gozdiček v medli svetlobi prekrivajo čipkaste tangice….božanska si! Vznemiri me tvoj vonj po ženski in še bolj vonj iz tvoje pičkice, iz katere še vedno mezi moja pravkar izbrizgana sperma. Začutim, kako se mi kri ponovno nabira v otrdelem kurcu in začnem si mečkati jajca. Stisnem jih in jih potegnem močno nazaj, tako da se mi kurac postavi pokončno, kožica je zategnjena nazaj…popolnoma je napet.
Primem ga za kožico in si jo začnem potiskati čez glavico in spet močno nazaj in vsak tak sunek me močno vznemiri, da zaječim. Z drugo roko te želim nežno predramiti z božanjem po tvojih suptilnih rokah, med tvojimi negovanimi prstki ti drsim s konicami svojih blazinic, narahlo in vznemirljivo, kar te prebudi. Pred svojimi očmi zagledaš mojo pulzirajočo in nabreklo batino, dvigneš pogled in se pomenljivo nasmehneš. Takoj ti je jasno, česa si želim, kot da bi vsadil svoje misli v tvoje…s svojo roko zdrsneš pod hlačke in si razpreš sramne ustnice, da ti ozek trakec zleze mednje. Dlačice na tvojih ustnah zakrijejo trakec v pički, kar me še posebno vzburi… Hlačke si drgneš gor in dol, kar izvablja zvoke ugodja iz tvojih pohotnih ust. Vneto si ga drkam, ko te gledam v oči in tudi ti uživaš ob pogledu na moje hitre gibe, ki jih izvajam nad otrdelim kurcem. Ob tem odmakneš hlačke in mi ponudiš prelep pogled na svojo rožnato, ljubko muco in izbokli  ščegetavček. S sredincem pritisneš nanj, nato drsiš s prstom navzdol med sramnimi ustnicami, ki se razpirajo ob pritisku v meseno globino, tako da iz nje zopet privre spolzka tekočina, ki navlaži vso tvojo zunanjost.
Gibe ponavljaš vse hitreje in ko to ne zadošča več, si porineš dva prsta v svojo notranjost…všeč mi je, kako si jo drkaš in oba si želiva, da nama pride gledajoč en drugega v intimnem uživanju, le z gledanjem najintimnejših, osebnih trenutkov in s tem si res izmenjava in odkrijeva vso svojo privatnost…želim si, da zlezeš vame, v mojo notranjost in tudi jaz te želim spoznati od znotraj, pod kožo.
Ko privzdigneš svojo ritko, se mi tvoja pizda približa tako, da jo zopet lahko povoham, skoraj poližem, vendar oba veva, da dotikanje ne velja. Moja erekcija je ogromna, kar še bolj vzpodbudi tvoje samozadovoljevanje…hočeš, da ga vtaknem vate, vendar…to je igra, ki jo hočeva igrati! Masturbirava do konca, ko se z eno roko opiraš na posteljo, boki so privzdignjeni in vagino tiščiš pred moja usta, s prsti si drgneš strleči ščegetavček in razširjaš sramne ustne, da lahko gledam v sredino tvojega telesa…medtem ko izbrizgam svojo toplo semensko tekočino po tvojih joških in trebuščku, do zadnje kaplje…nato jo poližem s tvoje kože in vso opolzko mešanico prenesem v tvoja pohotna usta med slastnim francoskim poljubom…
…misliš, da se lahko uresniči?

Posted on Friday, March 27th, 2009 at 13:32 In Erotične | Comments RSS

2 Responses to “Ena fantazija…”

  1. Kobrowsky Says:

    OMGPR0N!

  2. neza Says:

    razburljivo, do konca haha po koncu pa se kar traja

Leave a Reply