Search

Odgovor na odgovor na diskurz neke teorije

Posted on 12/31/2008 at 7:51:35 PM

Spoštovana pripadnica nove vrste!

Hmmm….grrr, tale vaš pobeg v izolacijo ne vem, če je komu potreben…Zgodi se lahko to, da se preobrazite v kaj bolj navadnega, kar ste, to mi pa ravno nebi bilo všeč J. Nastanek vrst pogojujejo:
1. Mutacije
2. Boj za obstanek
3. Osamitev

ad. 1: mutirati ste nehali menda že pri 15ih, vendar je vaš glas postal še bolj šarmanten (še posebno, ko prepevate v diskoteki ili kad mi šapučete slatke riječi). Ta sprememba torej ni prispevala k vaši preobrazbi, je pa povečala vašo šarmantnost. Pa ne v smislu uglajenosti, kar vam verjetno niti ne pomeni veliko, temveč drugačnosti, kar vas močno dviga iz povprečja.
Pa toploti se tudi preveč ne izpostavljajte, čeprav vas Trobec vabi na poležavanje pred kaminom.

ad. 2: boj za obstanek je faktor, ki vam gotovo dela najmanj problemov. Tako kot se vi znajdete, se nobena J!

ad. 3: da ste se pa vdali v popolni osami…to pa utegne nevarno vplivati na vaš duševni razvoj, da ne omenim, kako vam bodo čez čas začeli izpadati lasje, pa zobki pa čebule se vam bodo posušile in da o izsušenosti vašega vrta naslade sploh ne govorim. Pa ne mislite, da so te spremembe evolutivne, da gredo počasi; s tako naglico se vam bodo to začele dogajati…efekt bo pa ravno nasproten potem, ko se boste spet odločili pojaviti se v družbenem življenju …ne boste se me mogli rešit J. Samo ne vem, ali bo to še Zelda? Pazite, ker izolacija vpliva na nastenek novih vrst!Master

Posted on Wednesday, December 31st, 2008 at 19:51 In hipoteza---->teorija | Comments RSS

Leave a Reply